Biografia & yhteystiedot

(+358)308-9177

mikko.siirola@gmail.com

Y-Tunnus: 2599721-4

Tulevista julkisista esiintymisistäni tiedotan yritykseni Facebook-sivulla.

Youtube-kanavani

https://www.instagram.com/mikkosiirola/

 

                                                          Työkokemus & opinnot

Mikko Siirola on soittanut lukuisia soolo- ja kamarimusiikkikonsertteja eri puolilla Suomea, mm. Arkipelag- ja Aboa Nova-konserttisarjat Varsinais-Suomessa, Kantakaupungin kitarakonsertit ja Sibafest Helsingissä, Torstaiklassiset-konserttisarja Iisalmessa, Kuopion kamarimusiikkiseuran konserttisarja, Kouta-salin konserttisarja Kajaanissa, BarokkiKuopio-festivaali, Kuopion SoiJaTanssit-festivaali. Esiintynyt Turun kaupunginorkesterin solistina nuorten solistien konsertissa v. 2006. Toiminut vuonna 2006 järjestetyn Kisko Classic-festivaalin taiteellisena johtajana. Viime vuosina esiintynyt aktiivisesti Pohjois-Savon alueella, ja tehnyt yhteistyötä Kuopion eri kulttuurialan toimijoiden kanssa: mm Galleria Ars Libera, Kuopion taidemuseo, Minna Canthin talo, VB-valokuvakeskus ja poikkitaiteellinen Ompeluseurat-työryhmä. Klassisen musiikin lisäksi Siirola on työskennellyt improvisatorisen/kokeellisen/sähköisen musiikin kentällä Hallintohimmeli-duossa, Kyklosis-triossa, produktioissa tanssitaiteen ja kuvataiteen kanssa sekä sooloesityksin.
Siirola on opettanut kitaransoittoa mm. Kuopion konservatoriossa, Kaskikuusen kansalaisopistossa, Kainuun musiikkiopistossa, Taidelukio Lumitissa ja kesäisin Sonkajärvi Soi-musiikkileireillä.
Mikko Siirola on opiskellut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa esittävän säveltaiteen koulutusohjelmassa sekä Turun ammattikorkeakoulussa, jossa suorittanut musiikkipedagogi (AMK)-tutkinnon.